Anak Jagung Baru Menetas ♥

FollowDashboard

I'm So Sorry .
Saturday, January 7, 2012 ? 0 Atashinchi ?
 

I'm so sorry friends . Maaf , saya hanya boleh panggil awak kawan sahaja . Kita dah tak ada apa apa hubungan . Saya dah tawar hati nak ada pengganti awak . Lagi pun saya belum bersedia . Saya dah berjanji dengan diri saya yang saya akan tumpukan perhatian pada pembelajaran .

Tapi bila awak hantar chat tadi , perasaan saya bercampur baur . Saya rasa gembira+sedih+ takut untuk awak . saya gembira sebab awak still sayangkan saya . Kerana selama ini saya ingat awak bencikan saya . Saya sedih sebab saya tak dapat terima awak . Kerana saya dah buat awak terluka . Saya takut sebab saya tak boleh gembirakan awak untuk menjadi kawan saya . Kerana saya tak mampu untuk buat awak gembira ketika mencintai saya .

Saya jadi kelu , mati akal bila cakap macam tu . Saya respect awak sebab awak jujur dgn saya . Tapi saya hanya insan lemah dan kerdil sesangat dalam dunia ni untuk membuad keputusan . Saya hanya menunggu petunjuk dari-Nya untuk memikirkan hal antara awak dan saya . Tapi kalau saya terima awak , saya tak yakin yang saya masih boleh sayangkan awak. 

Bukan maksud saya yang saya tak boleh sayangkan awak sebab saya dah ada orang lain . Bukannn ! But , saya cuma perlukan waktu . Perlukan waktu untuk lupakan awak . Saya yakin , awak pun boleh buat mcm saya . Awak cuma perlukan waktu untuk melupakan saya dan mendapat seseorang yang lebih baik berbanding saya . Yakin :')

 
*klik gambar untuk tumbesaran.

SSaya harap kita hanya boleh berkawan . 

#KHAS UNTUK AWAK, NAZREEN ZAMANI BIN JASNI. 

Kbyee Thanks for reading :)
Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction